Jak pomóc?

Wierzymy w ludzi, dla których “dziękuję” i satysfakcja z niesienia pomocy, jest wystarczającym powodem, by działać. Jesteśmy po to, by razem z Tobą nieść pomoc dzieciom i rodzinom, którzy swoje życie utożsamiają z bezsilnością. To właśnie dzięki świadomemu, aktywnemu działaniu możemy żyć w lepszym świecie.

Ideą Fundacji

Jest indywidualne pochylenie się nad każdym problemem drugiego człowieka. Pieniądze nie zawsze są rozwiązaniem, czasem konieczne jest dobre słowo i pomoc osobie potrzebującej.
Podopieczni Fundacji czekają na wsparcie. Pomagajmy im regularnie.

Zdecyduj jak pomóc:

1. Przekazując jednorazową darowiznę.
  2. Definiując na swoim koncie stałe zlecenie choćby symbolicznej wpłaty.
  3. Przekazując 1% należy wpisać nasz nr konta ING 5 1050 1100 1000 0090 3091 4833 wpisując w tytule NA CELE STATUTOWE FUNDACJI

Pamiętaj, że dzięki Twojemu stałemu wsparciu jesteśmy w stanie zaplanować nasze działania.

Przeznaczając dowolną kwotę pamiętaj, że na koniec roku możesz odliczyć ją od podatku. Osoby fizyczne mogą odliczyć do 6%, natomiast osoby prawne nawet do 10% (Ustawa o podatku dochodowym art. 26, ust. 1, pkt. 9 oraz art.18, ust.1, pkt.1.)

Skorzystaj z bezpłatnego programu do wypełniania rozliczeń PIT on-line by przekazać 1% z podatku, który już zapłaciłeś, na rzecz naszych Podopiecznych

Kliknij  i pobierz gotowy, wypełniony druk przelewu pocztowego.

Click above and download a completed transfer form.

Wspomóż naszych Podopiecznych wpłacając darowiznę bezpośrednio na nasze konto bankowe:

Fundacja Mój Sen ING BŚ 55 1050 1100 1000 0090 3091 4833

Utwórz zbiórkę pieniędzy na Facebooku i zachęć znajomych do wspólnego pomagania naszym podopiecznym.

Pomaganie nigdy nie było prostsze – wsparcia potrzebującym można udzielić za pośrednictwem Facebooka. Zakładając zbiórkę możecie zaprosić przyjaciół i rodzinę do wspólnego pomagania. Pieniądze ze zbiórki zostaną przekazane na nasze cele statutowe. Zebrane środki trafią w całości na oficjalne konto naszej fundacji.

Założenie zbiórki to kilka prostych kroków:

1. Zajrzyj na nasz fanpage: www.facebook.com/fundacjamojsen/
  2. Wejdź w zakładkę „Zbiórki pieniędzy” i naciśnij „Utwórz”
  3. Określ ile pieniędzy chcesz zebrać i w jakim czasie
  4. Nazwij zbiórkę i wyjaśnij znajomym, dlaczego zbierasz właśnie na ten cel
  5. Utwórz zbiórkę i zaproś znajomych do udział

Jeśli chcesz wspomóc nas swoimi pomysłami, zaangażowaniem i czasem – zapraszamy do skontaktowania się z nami i dołączenia do grona Wolontariuszy.

If you want to support us with your ideas, time and commitment, we invite you to contact us and join the group of volunteers.