Grzegorz i jego historia….

Mam na imię Kornel. Mam skończone 7lat. Do 2 roku życia jedynymi problemami była bezsenność i brak prawidłowego rozwoju mowy, lekarz twierdził że chłopcy później mówią.. Czas mijał, ja nie spałem, mówić też nie potrafiłem. W wieku 4 lat po wizycie u logopedy zaczęły się moje wędrówki po specjalistach. Z czasem pojawiły się problemy z motoryką. Lekarze stwierdzili opóźnienie psycho-ruchowe w stopniu umiarkowanym, afazje motoryczną i problemy neurologiczne i padaczkę.

Nasz Super Bohater potrzebuje dalszej diagnozy i rehabilitacji. Ciężko pracuje przy wsparciu wielu specjalistów oraz rodziców, żeby funkcjonować prawidłowo. Czyni małe postępy. Na razie komunikuje się za pomocą gestów i książki do komunikacji. Jest bardzo wesołym chłopcem, który lubi się bawić, poznawać nowe rzeczy i miejsca. Kornel pragnie być bardziej samodzielny i przede wszystkim móc komunikować się z otoczeniem oto walczy każdego dnia.

Tytułem: „wpłata dla Kornela”

Poproś swoich znajomych o pomoc

Wybierz kwotę darowizny lub podaj własną

Imię:
Nazwisko: