FUNDACJA Mój Sen powstała w 2016 r.

Jej inicjatorką i założycielką jest Katarzyna Machnik.

Katarzyna Machnik

Jest mamą trójki wspaniałych chłopaków, co czyni ją szczęśliwą i spełnioną. Życie jednak nie oszczędziło jej trosk związanych z chorobą jednego z synów. Z tych doświadczeń oraz potrzeby niesienia pomocy i wsparcia zrodził się projekt fundacji. Każdej idei musi towarzyszyć działanie. Ona postanowiła, z uwagi na osobiste doświadczenia skupić się na udzielaniu pomocy dzieciom oraz ich rodzicom. Na szczęście nie pozostajęe w tych działaniach sama.

Rodzina i Przyjaciele

Mój Sen to nasza rodzina i przyjaciele bez których projekt nie mógłby istnieć. Każdy z nas może być inicjatorem dobrych uczynków i niesienia pomocy. Dla nas najważniejsi są ludzie dla których oddajemy nasze serca.

Kogo wspieramy?

Wspieramy głównie dzieciaki, które chcą być tak szczęśliwe jak my. Zmieniamy się dla nich. Uczymy nowych rzeczy. Rozwijamy w potrzebnych dla nich kierunkach.

Posiadamy status organizacji pożytku publicznego. Oferujemy stałe wsparcie psychologa i neurologopedy. Refundujemy rehabilitację, leczenie. Wspieramy doraźnie.

Prowadzimy zbiórki na rzecz naszych podopiecznych. Organizujemy liczne projekty. Propagujemy zdrowy tryb życia. Prowadzimy eco-edukację w szkołach i przedszkolach. Prowadzimy stałą zbiórkę nakrętek.

Uśmiechamy się i zarażamy uśmiechem na każdej wspólnej imprezie 😉

Zespół Fundacji

Katarzyna

Prawdziwa Wonderwomen.

Założycielka Fundacji. Torpeda w działaniu, której żadna przeszkoda nie jest straszna. Wielkości jej serca i dobroci opisać się nie da, choć dla niej wszystko musi się dać.

Dorota

Prawnie uzdolniona.

Niepoprawnie optymistyczna. Zbzikowana na punkcie ecoedukacji, ratowania ludzi i bezpieczeństwa, nie tylko w pracy. Pierwsza pomoc w nagłych przypadkach.

Ania

Skrupulatnie obowiązkowa.

Można jej przypisać wszystkie cechy idealnego zorganizowania, skrupulatnie obowiązkowa. Zawsze można na nią liczyć, zawsze liczy się z wszystkimi Kocha dzieci, również swoje.

Magda

Zakręcona.

Zakręcona na punkcie pomocy ludziom, pieczenia i sportowych szaleństw. Dla niej wszystko się kręci wokół ludzi, dla których warto się kręcić 😉 Zawsze gotowa na wszystko.

Usia

Bizneswoman.

Matka Polka, bizneswoman, sportowa petarda. Nie ma dla niej rzeczy niemożliwych, zwłaszcza jeśli chodzi o pomoc drugiemu człowiekowi.

Madzia

Pełna energii.

Wolontariusz związany z fundacją od samego początku. Pełna energii, zawsze gotowa do działania pomimo wielu swoich obowiązków.
Wspiera Nas przy wszystkich imprezach!

Gosia

Kobieta „lekkie pióro”.

Realizator projektów, Foundriser i Postmaker. Pasja do działania nakręca ją do tworzenia rzeczy niemożliwych. Ma niesamowitą zdolność ogarniania dokumentów nie do ogarnięcia.

Karolina

Majstersztyk.

Nasza piękna psycholog transportu, logistyk zaopatrzenia i majstersztyk dizajnu. Zawsze pogodna i uśmiechnięta.

Agata

Pomocna.

Nasza pomoc administracyjna od zadań specjalnych. Kontaktowa i uśmiechnięta jest łącznikiem z fundacją.

Jesteśmy do dyspozycji

Poniedziałek - Czwartek 8:00-18:30